window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Cargols

Galeria d'gifs de Cargols

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Cargols

Gifmania Animals Cargols

Imatges gratis de Cargols.Imatges divertides de cargols, un mol · lusc gasteròpode. Aquests animals són molt populars per la seva lentitud per caminar, són considerats els animals més lents.

Pack de gifs

Tots els gifs de Cargols
Tots els gifs de Cargols

Descarrega tota la galeria de gifs de Cargols a Animals en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Cargols?

Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Cargols
Gifmania

Gifs animats de Cargols gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Cargols animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Cargols, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Cargols per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Hi ha diferents tipus de cargols, cargols de mar (petxines de cargol), d'aigua dolça i terrestres. Els cargols són molt populars per ser l'animal més lent. Els cargols es mouen lentament per una sèrie de contraccions musculars ondulatòries. Generalment els cargols són hermafrodites, encara que existeixen cargols que són dones o només per a homes. A l'hivern, els cargols terrestres hivernen en la seva petxina. Tenir molts depredadors, com ara, escarabats, serps, erugues, aus i humans, entre d'altres. Les persones els fan servir en la gastronomia, la preparació de plats exquisits. Es caracteritzen per una petxina que cobreix el seu cos i ells serveixen com a protecció. Ells tenen dos tentacles en les que tenen els seus ulls. En caminar arrosseguen els seus cossos, deixant moc (slime) per ajudar-se a caminar. Avui en dia, la bava de cargol és famós per l'ésser humà, per les seves propietats beneficioses per a la pell.