window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Dinosaures

Els millors gifs de Dinosaures

Benvingut a Gifmania

Gifs de Dinosaures

Ja tenim 185 gifs per a tu a Dinosaures!
Gifs Animats de Dinosaures i Imatges

¡Dinosaures!

Imatges de Dinosaures

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Dinosaures. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Els dinosaures eren diversos tipus de rèptil prehistòric extint que va viure fa 230-65000000 anys. Els dinosaures van evolucionar els cervells necessaris per al vol de llarg abans que poguessin volar. Foren els animals vertebrats dominants dels ecosistemes terrestres durant més de 160 milions d'anys.

Cliparts de Dinosaures

Imatges Animades de Dinosaures

Els millors gifs de Dinosaures per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Ancestre Bird reorganitza paquet fòssil. De T. rex de estegosaure. Període Triàsic superior (fa aproximadament 230 milions d'anys) fins a la darreria del període Cretaci (fa aproximadament 65 milions d'anys), quan la més gran part s'extingiren a l'extinció del Cretaci-Terciari.

Il · lustracions de Dinosaures gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Els primers dinosaures van aparèixer fa uns 230 milions d'anys i durant els següents 160 milions anys la Terra pertanyen a aquests antics rèptils. Descobrirà com vivien aquests gegants perseverant suaus i ferotges caçadors sanguinaris, van menjar, i si realment es van extingir fa 65 milions d'anys.

Saps per què utilitzar les imatges de Dinosaures?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Dinosaures que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Més de 65 milions d'anys en un bosc Juràssic i Cretaci desert, on viuen uns meravellosos i ara extinta plantes i animals estranys, com Tarbosaurus, el cosí de por T.Rex. Vegeu impressionants dinosaures animatronic i altres animals, fòssils reals i ossos de dinosaures.

Gràfics de Dinosaures per per si fas una web de Dinosaures o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. governat la nostra terra durant molts, molts milions d'anys. Es creu que són una de les criatures més reeixides que mai hagi existit en termes de longevitat i adaptació. Ells convertit en moltes formes i mides diferents i tenien diferents formes de vida.