window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Bruno Mars

Galeria d'gifs de Bruno Mars

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Bruno Mars

Gifmania Art Música Artistes de la música Cantants Bruno Mars

Imatges gratis de Bruno Mars.Peter Gene Hernández, millor conegut com Bruno Mars, és un cantant que està aconseguint un gran èxit a tot el món.

Pack de gifs

Tots els gifs de Bruno Mars
Tots els gifs de Bruno Mars

Descarrega tota la galeria de gifs de Bruno Mars a Cantants en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Bruno Mars?

Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Bruno Mars
Gifmania

Gifs animats de Bruno Mars gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Bruno Mars animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Bruno Mars, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Bruno Mars per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Aquest artista va néixer a Honolulu, Hawaii, als Estats Units d'Amèrica. El seu estil es caracteritza per influències de pop, R & B, Reggae, Soul i Rock. Bruno Mars ha estat sempre un gran fan de Michael Jackson i Elvis Presley, que és clar en el seu propi estil. Actualment té dos àlbums, Doo-Wops i Hooligans (2010) i poc ortodox Jukebox (2012) i s'està preparant nous projectes musicals. Avui dia és considerat un dels més versàtils i personals artistes pop musicals. A més de tenir una molt bona veu, Mart també compon les seves pròpies cançons, així que és un compositor. Ell també treballa com a productor musical i toca la bateria, guitarra, teclat i ukelele.