window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Els Venjadors

Galeria d'gifs de Els Venjadors

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Els Venjadors

Gifmania Còmics Els Venjadors

Imatges gratis de Els Venjadors.Aquest grup de superherois va ser creat per Stan Lee i Jack Kirby per a Marvel Comics. Va ser publicada el 1963, i va ser una resposta a la Lliga de la Justícia de DC Comics.

Pack de gifs

Tots els gifs de Els Venjadors
Tots els gifs de Els Venjadors

Descarrega tota la galeria de gifs de Els Venjadors a Còmics en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Els Venjadors?

Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Els Venjadors
Gifmania

Gifs animats de Els Venjadors gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Els Venjadors animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Els Venjadors, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Els Venjadors per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. El grup inicial consistia de Thor, Iron Man, Hulk, Vespa i Henry Pym (que era conegut com Goliat, Ant Man, L'home gegant o de la jaqueta groga) Capità Amèrica es va unir a The Avengers # 4 .. En aquest grup de súper herois han passat molts personatges de Marvel com Ull de Falcó, Vídua Negre, Negre Panther, Visió i Bruixa Escarlata. Durant l'Edat Heroica d'aquests superherois, Steve Rogers es va reunir un grup escollit, a més del Capità Amèrica, Iron Man i Thor, també estaria composta de Spiderman, Spider-Woman, Wolverine i Hawkeye.