window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Dic

Els millors gifs de Dic

Benvingut a Gifmania

Gifs de Dic

Ja tenim 76 gifs per a tu a Dic!
Gifs Animats de Dic i Imatges

¡Dic!

Imatges de Dic

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Dic. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.DIC Entertiment va ser un estudi d'animació per telvisión creada a Luxemburg el 1971. El significat de les paraules DIC era difusió, informació i comunicació. Productora de cinema i televisió.

Cliparts de Dic

Imatges Animades de Dic

Els millors gifs de Dic per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. La companyia va produir dibuixos animats i programes educatius per als nens. La companyia ha passat per molts propietaris, com ara Warner Bros, la RTL o Disney. L'increïble món de la DIC, DIC Audiovisuel, DIC Enterprises,  DIC Animation City i Produccions DIC.

Il · lustracions de Dic gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Va fer molts èxits sèrie de dibuixos animats dels anys 70 fins a la dècada de 2000 que van ser absorbits per un altre productor. La companyia va produir moltes sèries d'animació i especials de televisió.

Saps per què utilitzar les imatges de Dic?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Dic que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. DIC Audiovisual era un dels seus noms de pila. Va ser comprada per l'empresa de televisió de Luxemburg. També compten amb pel · lícules de dibuixos animats.

Gràfics de Dic per per si fas una web de Dic o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. DIC Entertainment es torna a llançar als Estats Units. L'ABC compra l'empresa i aquesta és al seu torn adquirida per la companyia Disney, per la qual cosa l'entreteniment de desembre es converteix en propietat de Disney, que es va vendre de nou al seu propietari original.