window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Geometria

Els millors gifs de Geometria

Benvingut a Gifmania

Gifs de Geometria

Ja tenim 176 gifs per a tu a Geometria!
Gifs Animats de Geometria i Imatges

¡Geometria!

Imatges de Geometria

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Geometria. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.En aquesta secció es poden trobar diferents animacions de les diferents figures. La geometria és la branca de les matemàtiques que s'ocupa de l'estudi de les figures planes i tridimensionals.

Cliparts de Geometria

Imatges Animades de Geometria

Els millors gifs de Geometria per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Les figures geomètriques tridimensionals més populars són esferes, cubs, cilindres, cons i piràmides. Les formes geomètriques són la representació de les figures formades per vèrtexs, arestes i angles. Ells poden ser polígons regulars o formes irregulars.

Il · lustracions de Geometria gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Polígons regulars són aquells que tenen costats d'igual longitud. En contrast, la irregular són aquells amb costats i angles desiguals entre elles. Aquests són els més fàcils de dibuixar sense seguir cap regla.

Saps per què utilitzar les imatges de Geometria?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Geometria que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Quan la forma geomètrica es dibuixa en tres dimensions, que es diu prisma o poliedre. Els més comuns són el tetraedre, l'octaedre, l'icosàedre i el dodecàedre. Tots tenen la seva versió normal i versió estelada (formant una estrella).

Gràfics de Geometria per per si fas una web de Geometria o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Les formes geomètriques planes més populars són el quadrat, cercle, rectangle, rombe, i el triangle. Utilitzem eines com regles, compàs, transportador, escaire i cartabó per dibuixar ells.