window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Emoticones

Galeria d'gifs de Emoticones

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Emoticones

Gifmania Emoticones Emoticones

Imatges gratis de Emoticones.La paraula smiley refereix a una representació gràfica d'una cara groga amb un somriure, però després d'expressar qualsevol emoció.

Pack de gifs

Tots els gifs de Emoticones
Tots els gifs de Emoticones

Descarrega tota la galeria de gifs de Emoticones a Emoticones en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Emoticones?

Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Emoticones
Gifmania

Gifs animats de Emoticones gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Emoticones animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Emoticones, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Emoticones per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Originalment un smiley Era un rostre groc molt simple i bàsic, amb una boca somrient. Era la forma més senzilla de representar i somriure icònica. Llavors, de la mateixa manera, les icones s'expressen diferents emocions, i el terme es va convertir emoticon. Es podria dir que Smiley és el primer emoticon va ser inventat. Avui en dia qualsevol icona que s'utilitza per expressar les emocions de manera virtual són coneguts com emoticones o emoticones, independentment de si es tracta de somriure o d'altres expressions. En general, es considera que el creador d'aquest símbol era el dissenyador gràfic Harvey Ball.