window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Planeta Neptú

Galeria d'gifs de Planeta Neptú

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Planeta Neptú

Gifmania Espai Astronomia Planeta Neptú

Imatges gratis de Planeta Neptú.El vuitè planeta del sistema solar és el nom de Neptú en honor al déu romà del mar. Això és perquè és blau com l'aigua.

Pack de gifs

Tots els gifs de Planeta Neptú
Tots els gifs de Planeta Neptú

Descarrega tota la galeria de gifs de Planeta Neptú a Astronomia en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Planeta Neptú?

Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Planeta Neptú
Gifmania

Gifs animats de Planeta Neptú gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Planeta Neptú animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Planeta Neptú, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Planeta Neptú per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Aquest planeta és un gegant de gel, igual que Urà. Forma part dels planetes gasosos o exteriors. Es troba més lluny del Sol, ja que Plutó deixa de considerar-se un planeta. L'estructura interna d'aquest cos celeste té certes similituds amb l'altre gegant de gel. A dins hi ha un nucli rocós cobert per una capa congelada de gruix. Fora d'aquest és una barreja de gasos en el qual podem trobar metà, heli, aigua i hidrogen. Aquest planeta blau té nombrosos satèl · lits, entre els quals es poden esmentar Proteus, Galatea, Triton, Larisa o Despina, entre d'altres.