window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Bàdminton

Galeria d'gifs de Bàdminton

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Bàdminton

Gifmania Esports Bàdminton

Imatges gratis de Bàdminton.El bàdminton és un esport de raqueta jugat en una pista rectangular dividida per una xarxa per qualsevol de dos jugadors rivals (individuals) o dos parells d'oposats (dobles).

Pack de gifs

Tots els gifs de Bàdminton
Tots els gifs de Bàdminton

Descarrega tota la galeria de gifs de Bàdminton a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Bàdminton?

Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Bàdminton
Gifmania

Gifs animats de Bàdminton gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Bàdminton animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Bàdminton, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Bàdminton per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. El bàdminton és un esport que es juga amb una raqueta per qualsevol de dos jugadors rivals (individuals) o dos parells d'oposats (dobles), que prenen posicions en les meitats oposades d'una pista rectangular dividida per una xarxa. El jugador ha de sumar punts per colpejar amb un volant amb el seu / la seva raqueta perquè caigui al camp contrari de la pista. Cada costat només pot colpejar el volant una vegada abans que passi sobre la xarxa. El transport és un projectil emplomallat amb propietats aerodinàmiques perquè voli de manera diferent que les boles utilitzades en la majoria dels esports de raqueta.