window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Basquetbol

Els millors gifs de Basquetbol

Benvingut a Gifmania

Gifs de Basquetbol

Ja tenim 68 gifs per a tu a Basquetbol!
Gifs Animats de Basquetbol i Imatges

¡Basquetbol!

Imatges de Basquetbol

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Basquetbol. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.El bàsquet és un esport que es juga en una pista rectangular amb dos equips de cinc jugadors. És un dels esports més populars i extensament vistos del món.

Cliparts de Basquetbol

Imatges Animades de Basquetbol

Els millors gifs de Basquetbol per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. L'objectiu de bàsquet és tirar una bola a través d'un cèrcol de 46 cm de diàmetre i 3 metres d'altura, muntats en una pissarra a cada extrem, i un equip pot anotar un tir de camp tirant la bola a través de la cistella durant joc regular, que anotar dos punts per a l'equip de rodatge, i tres punts si el jugador està darrere de la línia de tres punts.

Il · lustracions de Basquetbol gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. L'equip amb més punts guanya al final del joc. És jugat per dos equips de cinc jugadors en una pista rectangular, i la pilota es pot avançar en la pista pel rebot que en córrer. És una violació a moure sense el degoteig de la bola, per portar-lo, o per reprendre el degoteig després que el porta.

Saps per què utilitzar les imatges de Basquetbol?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Basquetbol que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Degoteig és l'acte de botar la pilota contínuament amb una mà, i també és un requisit perquè un jugador prengui mesures amb la pilota. Una passada és un mètode per moure la bola entre els jugadors. Un bloc es porta a terme quan un defensor aconsegueix alterar el tir.

Gràfics de Basquetbol per per si fas una web de Basquetbol o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Un joc de la competència real de l'aire de bàsquet es juga amb tan sols dues persones, i el joc pot ser denominat amb el nom de les persones en cada equip. Un joc de sis jugadors seria de tres contra tres, per exemple.