window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Bitlles

Galeria d'gifs de Bitlles

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Bitlles

Gifmania Esports Bitlles

Imatges gratis de Bitlles.Bowling és un tipus d'activitats d'oci en què un jugador tira o llença un bola de boliche en un carreró.

Pack de gifs

Tots els gifs de Bitlles
Tots els gifs de Bitlles

Descarrega tota la galeria de gifs de Bitlles a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Bitlles?

Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Bitlles
Gifmania

Gifs animats de Bitlles gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Bitlles animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Bitlles, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Bitlles per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Bowling es refereix a una sèrie d'activitats esportives o d'oci en què un jugador tira o llança una bola de bolig per un camí i l'objectiu és en general per fer caure els pins. Sovint es juga en una superfície sintètica de fusta o d'un altre pla. Els tipus més comuns són d'interior oa l'aire lliure, en el que l'objectiu general és aconseguir la bola el més a prop a una bola objectiu com sigui possible en una herba, grava o una superfície sintètica. L'esport de les bitlles és gaudit per 95 milions de persones en més de 90 països de tot el món. El bolig més comú és la bolera en què el partit estarà compost per deu quadres que permet a un jugador de bitlles dues oportunitats per enderrocar tots els bitlles.