window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Boxa

Els millors gifs de Boxa

Benvingut a Gifmania

Gifs de Boxa

Ja tenim 55 gifs per a tu a Boxa!
Gifs Animats de Boxa i Imatges

¡Boxa!

Imatges de Boxa

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Boxa. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.La boxa és el tipus d'esport de combat en què dues persones s'involucren en un concurs de reflexos, resistència, força i velocitat llançant cops l'un contra l'altre amb les mans enguantades.

Cliparts de Boxa

Imatges Animades de Boxa

Els millors gifs de Boxa per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Des del boxa implica contundent, punxonament repetitiu, s'han de prendre mesures de seguretat per evitar danys als ossos de la mà. La majoria dels entrenadors no permeten boxejadors que entrenen sense canelleres (que s'utilitza per fixar els ossos de la mà) i guants de boxa (que s'utilitzen per protegir les mans traumatisme tancat).

Il · lustracions de Boxa gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. El resultat d'un combat de boxa es decideix quan un oponent es considera incapaç de continuar per un àrbitre, dimiteix per tirar una tovallola, és desqualificat per infringir una regla, o es pronuncia el guanyador o perdedor en base als jutges targetes al final del concurs.

Saps per què utilitzar les imatges de Boxa?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Boxa que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Si un boxejador és destre, la mà esquerra és la mà del plom i la seva mà dreta és la mà del darrere. Per a un boxejador esquerrà, les posicions de les mans s'inverteixen. Hi ha quatre cops bàsics de la boxa, així com diverses maniobres bàsiques d'un boxejador pot utilitzar per tal d'evadir o bloquejar cops.

Gràfics de Boxa per per si fas una web de Boxa o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. El colpejar a una persona inconscient o fins i tot causant commoció cerebral pot causar danys permanents al cervell, i per tant les associacions mèdiques de tot el món estan tractant de prohibir.