window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Consum

Els millors gifs de Consum

Benvingut a Gifmania

Gifs de Consum

Ja tenim 8 gifs per a tu a Consum!
Gifs Animats de Consum i Imatges

¡Consum!

Imatges de Consum

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Consum. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.El consum és un esport de lluita on dos lluitadors anomenats rikishi, la cara al combat. Els lluitadors de sumo han d'empènyer l'oponent li retiri de la zona circular o que toqui a terra. És un esport d'origen japonès.

Cliparts de Consum

Imatges Animades de Consum

Els millors gifs de Consum per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Cada batalla sol durar poc temps, ja que un dels dos lluitadors són ràpidament eliminats. En cada combat, el gran lluitador que primer toca el sòl, el primer que fos del ring, el primer que perd tècniques il · legals mawashi o utilitzant s'elimina.

Il · lustracions de Consum gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Els lluitadors de sumo (rikishi) són coneguts per ser atletes de grans dimensions i pes. En general, són japonesos corpulent i voluminós. Porten el mawashi, que és un cinturó o taparrabos de seda. Hi ha tot tipus de colors.

Saps per què utilitzar les imatges de Consum?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Consum que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. L'anell és una àrea circular anomenada dohyō, feta d'argila i sorra. Quan un lluitador surt d'aquest cercle, s'elimina. Summe professional està organitzat per l'Associació de Sumo del Japó. Si t'agrada aquest esport japonès, en aquesta categoria es pot descarregar animacions.

Gràfics de Consum per per si fas una web de Consum o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Abans, aquest esport practicat pels samurais i guerrers japonesos. Sens dubte, és un esport de força, però també té gran part de la tradició sintoista. La cultura japonesa per un lluitador de sumo és molt social i la cultura els ha vist en alta estima.