window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Cricket

Galeria d'gifs de Cricket

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Cricket

Gifmania Esports Cricket

Imatges gratis de Cricket.El cricket és un joc en què els ratpenats un de l'equip d'intentar anotar carreres, mentre que els altres bols i els camps de la pilota, intentant acomiadar els batedors.

Pack de gifs

Tots els gifs de Cricket
Tots els gifs de Cricket

Descarrega tota la galeria de gifs de Cricket a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Cricket?

Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Cricket
Gifmania

Gifs animats de Cricket gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Cricket animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Cricket, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Cricket per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. El cricket és un joc de bat i pilota, jugat entre dos equips d'onze jugadors cadascun. Un ratpenats de l'equip, mentre que els altres bols i els camps de la pilota. L'equip batedor intenta anotar carreres, i els altres bols i els camps de la pilota. L'objectiu del joc és per a un equip en anotar més carreres que el seu oponent. En algunes formes de cricket, també pot ser necessari acomiadar l'oposició per guanyar el partit, que d'altra manera es va lligar. Es juga en un camp en el centre de la qual és una forma rectangular de 22 iardes de llarg to.