window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Dards

Galeria d'gifs de Dards

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Dards

Gifmania Esports Dards

Imatges gratis de Dards.Dards és una forma de joc que llança en la qual els petits projectils es llancen en una blanc circular fixada a una paret anomenada una diana.

Pack de gifs

Tots els gifs de Dards
Tots els gifs de Dards

Descarrega tota la galeria de gifs de Dards a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Dards?

Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Dards
Gifmania

Gifs animats de Dards gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Dards animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Dards, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Dards per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Darts és un tipus de joc que llança en la qual els dards es llancen en una diana penjada en una paret. El terme (dards) en general es refereix a un joc estandarditzat que implica un disseny del tauler específic i conjunt de regles, tot i diverses juntes i les normes s'han utilitzat en el passat. Dards és un joc tradicional del pub, a més de ser un esport professional competitiu. Recentment, dianes electrònics, fetes dels revestiments de plàstic amb petits forats, s'han produït amb els ordinadors de puntuació electrònics que han estat programats amb una àmplia varietat de tipus de joc.