window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Esgrima

Galeria d'gifs de Esgrima

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Esgrima

Gifmania Esports Esgrima

Imatges gratis de Esgrima.L'esgrima és l'esport de la lluita amb espases. La versió més comuna d'esgrima que avui es diu l'esgrima olímpica o l'esgrima competitiva.

Pack de gifs

Tots els gifs de Esgrima
Tots els gifs de Esgrima

Descarrega tota la galeria de gifs de Esgrima a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Esgrima?

Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Esgrima
Gifmania

Gifs animats de Esgrima gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Esgrima animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Esgrima, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Esgrima per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Esgrima competitiva és l'esport de la lluita amb espases, i també és un dels cinc esports que s'ha destacat en cadascun dels Jocs Olímpics moderns. Tècniques o moviments en esgrima es poden dividir en dues categories: ofensives i defensives ràpidament, encara que algunes tècniques poden caure en ambdues categories. Altres s'utilitzen defensiva per protegir-se un cop o d'obtenir el dret de pas. Els atacs i defenses es poden realitzar en un sens fi de combinacions de peus i accions de la mà. Tradicionalment, l'uniforme dels tiradors és blanca i, per als instructors, negre.