window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Esquí

Els millors gifs de Esquí

Benvingut a Gifmania

Gifs de Esquí

Ja tenim 53 gifs per a tu a Esquí!
Gifs Animats de Esquí i Imatges

¡Esquí!

Imatges de Esquí

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Esquí. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.L'esquí és un esport de competició i una activitat recreativa en la qual la persona atribueix esquís a les botes o les sabates als peus i les utilitza per lliscar sobre la neu. Es reconeixen molts tipus d'esdeveniments d'esquí competitius.

Cliparts de Esquí

Imatges Animades de Esquí

Els millors gifs de Esquí per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Un esquí és una estreta franja de fusta, metall, plàstic, o combinació dels mateixos que es col · loca sota dels peus per lliscar sobre la neu. Va ser pensat originalment com una ajuda per desplaçar-se sobre la neu, però ara s'utilitza principalment amb fins recreatius en l'esport de l'esquí.

Il · lustracions de Esquí gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. El tipus més comú d'esquí és l'esquí alpí, també anomenat l'esquí alpí, que és l'esport de lliscar pels turons cobertes de neu en els esquís amb fixacions del fix-taló. L'esquí alpí és molt popular allà on la combinació de la neu, esquí de muntanya, i una infraestructura turística suficient es pot construir.

Saps per què utilitzar les imatges de Esquí?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Esquí que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. En esquí alpí, per cada 1.000 persones d'esquí en un dia, de mitjana, entre dos i quatre requeriran atenció mèdica. Les lesions de genoll representen el 33 per cent de les lesions. La majoria dels accidents són el resultat d'un error de l'usuari que porta a baixada aïllat.

Gràfics de Esquí per per si fas una web de Esquí o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. En les curses d'esquí alpí de la competència ha quatre disciplines: eslàlom, eslàlom gegant, eslàlom supergegant, i costa avall. Curses d'esquí Slalom han cursos que requereixen girs tancats curts, mentre que l'eslàlom súper gegant i descens tenen poques voltes però els esquiadors solen aconseguir els 100 km/h.