window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Futbol Americà

Els millors gifs de Futbol Americà

Benvingut a Gifmania

Gifs de Futbol Americà

Ja tenim 32 gifs per a tu a Futbol Americà!
Gifs Animats de Futbol Americà i Imatges

¡Futbol Americà!

Imatges de Futbol Americà

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Futbol Americà. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Aquest esport d'equip requereix a tots els jugadors una gran forma física, ja que també és un esport de contacte. Així, els atletes estan equipats amb dispositius de protecció, com cascos, muscleres i altres proteccions.

Cliparts de Futbol Americà

Imatges Animades de Futbol Americà

Els millors gifs de Futbol Americà per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. El camp on es juguen partits de futbol americà es divideix en iardes, que són les distàncies jugadors han de cobrir corrent amb la pilota per marcar una anul · lada.

Il · lustracions de Futbol Americà gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. L'objectiu d'aquest esport és que cada equip consta de 11 jugadors, ha de portar la pilota prop de l'extrem oposat del camp. Es pot fer-ho mitjançant la passada o carrera.

Saps per què utilitzar les imatges de Futbol Americà?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Futbol Americà que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Per evitar una presa de contacte, és permissible fer enderrocs per obtenir el control de la pilota. Una altra manera d'anotar és mitjançant un xut des de pals, en què la pilota viatja tots les drassanes volant per l'aire.

Gràfics de Futbol Americà per per si fas una web de Futbol Americà o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Les diferents posicions dels jugadors de futbol durant l'atac són el mariscal de camp, el tackle ofensiu, corredor, receptor obert o ala tancada. En les obres de defensa, les posicions són l'ala defensiva, linebacker, cornerback i dispositius de seguretat.