window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Futbol

Els millors gifs de Futbol

Benvingut a Gifmania

Gifs de Futbol

Ja tenim 288 gifs per a tu a Futbol!
Gifs Animats de Futbol i Imatges

¡Futbol!

Imatges de Futbol

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Futbol. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.El futbol és un esport jugat entre dos equips d'onze jugadors en un camp rectangular amb un gol a cada extrem en el qual els jugadors tenen per llançar la pilota.

Cliparts de Futbol

Imatges Animades de Futbol

Els millors gifs de Futbol per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. El futbol és la forma en que comunament anomenem el futbol associació. És un esport jugat entre dos equips d'onze jugadors amb una bola esfèrica en un camp rectangular amb un gol a cada extrem. L'objectiu del joc és anotar usant qualsevol part del cos, a més dels braços i les mans per obtenir el futbol a la porteria contrària.

Il · lustracions de Futbol gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Els jugadors de camp utilitzen principalment els seus peus per colpejar o passar la pilota, però poden usar el cap o el tors per colpejar la pilota massa. Els porters són els únics jugadors permesos tocar la pilota amb les mans o els braços mentre està en joc, però només en la seva àrea.

Saps per què utilitzar les imatges de Futbol?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Futbol que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Una caixa de la pena àrea, o, és una àrea en la part davantera de la línia de gol en què les faltes que es castiguen amb un tir lliure directe i compromès per l'equip defensiu poden ser penalitzats per un tir penal presa des del punt de penal.

Gràfics de Futbol per per si fas una web de Futbol o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Futbol es juga per 250 milions de jugadors en més de 200 països, de manera que és l'esport més popular del món.