window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Hoquei

Els millors gifs de Hoquei

Benvingut a Gifmania

Gifs de Hoquei

Ja tenim 20 gifs per a tu a Hoquei!
Gifs Animats de Hoquei i Imatges

¡Hoquei!

Imatges de Hoquei

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Hoquei. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.L'esport en el qual dos equips competeixen. Cada jugador porta un pal anomenat pal d'hoquei. Cada jugador pren un bastó llarg anomenat pal d'hoquei. El joc consisteix a colpejar una pilota o disc i portar-lo a la porteria contrària. En aquesta categoria es poden trobar imatges animades d'aquest esport olímpic.

Cliparts de Hoquei

Imatges Animades de Hoquei

Els millors gifs de Hoquei per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Hi ha diferents tipus: hoquei sobre gel, hoquei sobre herba i hoquei sobre patins. Cada modalitat es juga en pistes diferents i cada un té diferents regles.

Il · lustracions de Hoquei gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Es tracta d'un esport col · lectiu que involucra dos equips de cinc, sis o onze jugadors cadascun. L'objectiu és que cada equip ha de portar la pilota o puck a la porteria contrària per marcar un gol. La pilota és colpejada amb un pal. El guanyador és l'equip que marca més gols durant el partit.

Saps per què utilitzar les imatges de Hoquei?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Hoquei que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. El pal d'hoquei o un pal és un bastó llarg amb forma corba. S'utilitza per colpejar la bola. Pot ser de fusta o de plàstic. Els jugadors han de guiar el disc de cautxú (puck) amb aquest article.

Gràfics de Hoquei per per si fas una web de Hoquei o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Aquest esport es practica en una pista coberta oa l'aire lliure. L'hoquei sobre gespa, a diferència d'altres modalitats, es juga sense patins. Si t'agraden els esports d'equip, aquí trobareu milers d'animacions de jugadors i partits d'hoquei.