window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Natació

Galeria d'gifs de Natació

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Natació

Gifmania Esports Natació

Imatges gratis de Natació.És un esport olímpic que consisteix en nedar i moure a través de l'aigua. Aquesta activitat es realitza en una piscina olímpica.

Pack de gifs

Tots els gifs de Natació
Tots els gifs de Natació

Descarrega tota la galeria de gifs de Natació a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Natació?

Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Natació
Gifmania

Gifs animats de Natació gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Natació animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Natació, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Natació per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. En aquesta categoria es poden trobar imatges dels nedadors professionals i piscines en moviment. És un esport aquàtic que consisteix en moure a través de l'aigua utilitzant les extremitats. Swimmers són aquelles persones que participen en l'activitat. El primer a arribar a la meta és el guanyador. És un esport individual practicat en les piscines olímpiques. Hi ha diferents estils de natació:. Crol, esquena, braça i papallona Natació ha estat part dels Jocs Olímpics moderns des de la seva creació el 1896 Sense cap dubte és un dels esports més populars i està regulada per la Federació Internacional de Natació (FINA) ..