window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Patinatge

Galeria d'gifs de Patinatge

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Patinatge

Gifmania Esports Patinatge

Imatges gratis de Patinatge.És un esport que consisteix a lliscar per una superfície amb patins. Animacions de gel o rodes de patinatge.

Pack de gifs

Tots els gifs de Patinatge
Tots els gifs de Patinatge

Descarrega tota la galeria de gifs de Patinatge a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Patinatge?

Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Patinatge
Gifmania

Gifs animats de Patinatge gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Patinatge animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Patinatge, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Patinatge per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. El patinatge és un esport en el qual s'utilitzen un parell de patins. Es considera un esport aeròbic. Es pot fer amb fins recreatius o de competència. Hi ha dos tipus: patinatge sobre rodes i patinatge sobre gel. Es diferencien d'acord a la zona per al patinatge. Hi ha pistes de patinatge d'asfalt, fusta, formigó o gel. Patinatge artístic combina patinar amb els moviments artístics. Patins poden estar en línia, quatre rodes i fulles per a gel. Si t'agrada patinar, en aquesta categoria es troben les imatges de patinadors professionals i competicions de patinatge en moviment.