window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Piragüisme

Galeria d'gifs de Piragüisme

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Piragüisme

Gifmania Esports Piragüisme

Imatges gratis de Piragüisme.Gaudi amb les millors imatges en moviment de d'aquest esport aquàtic practicat en canoa o caiac. Animacions de canoa i caiac olímpic.

Pack de gifs

Tots els gifs de Piragüisme
Tots els gifs de Piragüisme

Descarrega tota la galeria de gifs de Piragüisme a Esports en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Piragüisme?

Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Piragüisme
Gifmania

Gifs animats de Piragüisme gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Piragüisme animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Piragüisme, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Piragüisme per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Canoa o caiac és un esport aquàtic que es practica amb recipient allargat i una pala Canoes poden ser propulsats per una o més persones amb una pala .. Hi ha diferents modalitats: aigües tranquil · les, aigües braves, caiac polo, eslàlom, freestyle i surf caiac entre molts altres. L'atleta pot seguir de genolls o assegut a la canoa. És un esport per a totes les edats. Federació Internacional de Piragüisme és l'organisme responsable de la regulació de les regles de l'esport a nivell competitiu. Si t'agrada aquest esport, aquí trobarà animacions de piragüistes i caiaquistes.