window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Saltant

Els millors gifs de Saltant

Benvingut a Gifmania

Gifs de Saltant

Ja tenim 15 gifs per a tu a Saltant!
Gifs Animats de Saltant i Imatges

¡Saltant!

Imatges de Saltant

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Saltant. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Hi ha diversos esports en què els salts estan inclosos. Salts pertanyen a la branca de l'atletisme, en la qual s'agrupen les carreres, llançant esdeveniments i altres competicions combinades.

Cliparts de Saltant

Imatges Animades de Saltant

Els millors gifs de Saltant per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Hi ha diverses categories de salt amb diferents objectius. Tot el que tenen en comú és que l'atleta ha de saltar a batre una marca, ja sigui alt o llarg, però és també tècnica molt important.

Il · lustracions de Saltant gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. En la disciplina de salt d'alçada de l'objectiu és saltar un llistó col · locat horitzontalment. Per a això, l'atleta ha de tenir una carrera i saltar de nou al travesser abans de caure sobre un matalàs.

Saps per què utilitzar les imatges de Saltant?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Saltant que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. En el cas dels esports dels ponts salt amb perxa s'ha d'executar amb un pal molt llarg anomenat pol. La barra es col · loca horitzontalment, però a una alçada considerable. L'atleta ha d'ajudar amb el pal per saltar.

Gràfics de Saltant per per si fas una web de Saltant o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Hi ha dues proves que el que importa és la distància de salt. Un d'ells és el salt de longitud, en què un gran salt es realitza després d'una breu carrera. Un altre és el triple salt, en què es realitzen tres salts consecutius.