window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Skate

Els millors gifs de Skate

Benvingut a Gifmania

Gifs de Skate

Ja tenim 40 gifs per a tu a Skate!
Gifs Animats de Skate i Imatges

¡Skate!

Imatges de Skate

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Skate. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Skate és un esport extrem que es juga en una taula de skate. Consisteix en la realització de diversos trucs en un tauler amb quatre rodes en dos eixos (també anomenats camions).

Cliparts de Skate

Imatges Animades de Skate

Els millors gifs de Skate per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Els atletes que practiquen aquest esport són coneguts com els patinadors. Hi ha parcs dissenyats específicament per a l'esport, conegut com skateparks. Ells es reuneixen els amants d'aquest esport.

Il · lustracions de Skate gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Els principals elements per a realitzar trucs amb passamans, rampes (anomenat tub o half-pipe), o piscines. També poden utilitzar qualsevol element del mobiliari urbà per a realitzar acrobàcies.

Saps per què utilitzar les imatges de Skate?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Skate que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Hi ha diferents tipus de trucs de skate que deixen el ollie bàsica (salt). Es divideixen en trucs flip o terrenys plans (sòl), dels llavis, o de lloc, trucs d'unió (acaparament de la junta en l'aire) o manual (mantenir l'equilibri sobre dues rodes).

Gràfics de Skate per per si fas una web de Skate o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. En l'actualitat una variant molt de moda és el longboard, practica amb una taula molt més temps i que té els seus propis trucs. També compta amb maneres com el tallat, estil lliure, costa avall o passeig lliure.