window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Surf De Neu

Els millors gifs de Surf De Neu

Benvingut a Gifmania

Gifs de Surf De Neu

Ja tenim 15 gifs per a tu a Surf De Neu!
Gifs Animats de Surf De Neu i Imatges

¡Surf De Neu!

Imatges de Surf De Neu

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Surf De Neu. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Esport extrem en el qual s'utilitza una taula de surf de neu per lliscar sobre la neu. L'atleta utilitza el peu lligat a una taula. És un esport olímpic d'hivern i va ser desenvolupat en els anys 60.

Cliparts de Surf De Neu

Imatges Animades de Surf De Neu

Els millors gifs de Surf De Neu per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. En aquesta categoria podeu trobar surf de neu atletes professionals animacions, concursos i tornejos i salts de surf de neu. És un esport extrem, ja que és comú veure als atletes cauen.

Il · lustracions de Surf De Neu gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. L'equip bàsic per a la pràctica d'aquest esport són taules de surf de neu, botes i especials que van ancorats a la mateixa. També tendeixen a utilitzar un casc i ulleres, a més de roba d'abric i impermeable.

Saps per què utilitzar les imatges de Surf De Neu?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Surf De Neu que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Hi ha diverses formes d'aquest esport: estil lliure, halfpipe, aire gran, eslàlom paral · lel, jibbing, freeride o slopestyle, entre d'altres. El més popular és el primer, que és on es realitzen acrobàcies impressionants.

Gràfics de Surf De Neu per per si fas una web de Surf De Neu o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Els que practiquen aquest esport d'hivern són els anomenats practicants de surf de neu, i alguns han estat tan popular i rellevant com Tom Sims, Craig Kelly, Terje Haakonsen o Michael Michalchuck, entre molts altres.