window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Graduació

Galeria d'gifs de Graduació

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Graduació

Gifmania Festes Graduació

Imatges gratis de Graduació.Acte oficial en què un títol acadèmic que es rebi per la superació del curs acadèmic. En aquesta categoria es troben les imatges dels estudiants que es graduen en moviment.

Pack de gifs

Tots els gifs de Graduació
Tots els gifs de Graduació

Descarrega tota la galeria de gifs de Graduació a Festes en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Graduació?

Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Graduació
Gifmania

Gifs animats de Graduació gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Graduació animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Graduació, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Graduació per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Es tracta d'una cerimònia de graduació en què els estudiants que han completat el curs reben un títol acadèmic pel seu esforç i l'èxit. Se celebra quan l'any escolar acaba a les universitats, però també pot ocórrer en alguns instituts o col · legis. En general, els estudiants de postgrau es vesteixen amb un vestit negre i un birret. En aquest acte oficial, els estudiants reben un diploma que certifiqui que han completat els seus estudis amb èxit. Les autoritats acadèmiques feliciten els estudiants per la seva ardu treball l'any escolar. Si vols celebrar el teu graduació, aquí es pot descarregar animacions de birrets, llicenciats, diplomats i graduacions.