window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Jánuca

Galeria d'gifs de Jánuca

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Jánuca

Gifmania Festes Jánuca

Imatges gratis de Jánuca.També és popularment conegut com el Festival de les Llums. Si vols decorar la teva web amb aquesta festa jueva, ara es pot descarregar aquestes animacions de menorah.

Pack de gifs

Tots els gifs de Jánuca
Tots els gifs de Jánuca

Descarrega tota la galeria de gifs de Jánuca a Festes en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Jánuca?

Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Jánuca
Gifmania

Gifs animats de Jánuca gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Jánuca animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Jánuca, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Jánuca per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Hanukkah o Jánuca és una festa jueva celebra durant vuit dies, comença en el dia 25 de Kislev, i conclou el 2 dia de Tevet del calendari jueu. El seu origen es va iniciar amb un miracle ocorregut en el temple, en què un canelobre va ser encesa durant vuit dies consecutius amb oli per a un dia. A causa d'aquest miracle, la tradició d'aquest festival és encendre un canelobre de nou braços (menorà). Cada dia d'aquesta festa, encenem una espelma del canelobre. En aquesta celebració les famílies resen i intercanviar regals.