window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Pasqua

Els millors gifs de Pasqua

Benvingut a Gifmania

Gifs de Pasqua

Ja tenim 21 gifs per a tu a Pasqua!
Gifs Animats de Pasqua i Imatges

¡Pasqua!

Imatges de Pasqua

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Pasqua. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Vostè probablement coneix aquest festival és molt esperat pels nens en molts països de tot el món. Encara que aquesta conclusió ve del cristianisme, també ve de la tradició nòrdica.

Cliparts de Pasqua

Imatges Animades de Pasqua

Els millors gifs de Pasqua per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. En alguns llocs és tradicional per a l'intercanvi d'ous de pasqua, ous que estan decorades amb colors bonics. Alguns països que en general ho fan són els EUA, Argentina, Perú, Xile, Paraguai Brasil, Uruguai, Polònia, Alemanya, República Txeca, Eslovàquia, Itàlia i França.

Il · lustracions de Pasqua gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. El conill de Pasqua és un personatge molt característic d'aquesta data tan assenyalada. Segons la llegenda, és un conill que ofereix ous decorats entre els nens. S'utilitza per transportar una cistella agraciat.

Saps per què utilitzar les imatges de Pasqua?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Pasqua que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Aquest dia és també un dia de diversió i jocs per als més petits. Un molt popular és que els adults s'amaguen alguns ous pintats i els nens han d'anar a buscar i trobar tants ous com sigui possible.

Gràfics de Pasqua per per si fas una web de Pasqua o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. La Pasqua cristiana commemora la resurrecció de Jesucrist. El mateix dia de festa és coneguda com la Pasqua dels jueus, i commemora l'alliberament del poble jueu d'Egipte.