window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Bleach

Els millors gifs de Bleach

Benvingut a Gifmania

Gifs de Bleach

Ja tenim 192 gifs per a tu a Bleach!
Gifs Animats de Bleach i Imatges

¡Bleach!

Imatges de Bleach

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Bleach. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Aquesta és una sèrie d'anime japonesa que narra les aventures de l'Ichigo Kurosaki. Ell és un noi que té el do de ser capaç de posar-se en contacte amb els esperits. Després de reunir-se amb el shinigami Rukia Kichiki , que travessa els seus poders . Com a resultat d'això , Ichigo s'enfronten a un buit, un espectre maligne , en igualtat de condicions.

Cliparts de Bleach

Imatges Animades de Bleach

Els millors gifs de Bleach per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Aquesta sèrie d'anime es basa en una col · lecció de còmics manga. Va ser publicat l'agost de 2001 a la revista Weekly Shonen Jump , que es publica avui. Tant la versió en comic imprès com la seva sèrie animada va aconseguir un gran èxit tant a Japó com a l'estranger. Ha guanyat el premi Shogakukan 2005. La versió en català del manga és publicada per Panini Comics,

Il · lustracions de Bleach gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. En aquesta sèrie d'animació japonesa es poden trobar diferents espècies. Són éssers humans com Ichigo i els seus amics . També apareixen shinigami , que són els déus japonesos de la mort. Altres éssers són els buits , que són esperits corruptes que devoren ànimes atrapades en el món. Finalment , quincy són humans amb qualitats espirituals que protegeixen a tots de buits.

Saps per què utilitzar les imatges de Bleach?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Bleach que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Bleach és una sèrie d'anime dirigida per Noriyuki Abe i es basa en el màniga creat per Tite Kubo amb l'editorial Shueisha. A la televisió japonesa va ser transmès per TV Tòquio . Des de l'estrena de la sèrie d'anime a l'octubre de 2004 , molts espectadors han gaudit de les aventures de l'Ichigo.

Gràfics de Bleach per per si fas una web de Bleach o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. En aquesta sèrie són molt diferents personatges. Ichigo Kurosaki és el protagonista , una adolescent que es comunica amb els esperits. Rukia Kuchiki és un shinigami que li dóna a Ichigo seus poders sobrenaturals. Orihime Inoue és un company de classe d'Ichigo , i gràcies a ell adquireix poders espirituals per combatre els buits. Uryū Ishida és un quincy sent molt bé el rebuig pel shinigami i Ichigo , però s'apropa a poc a poc . Txad és el millor amic d'Ichigo , encara que el seu nom real és Sado.