window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Ups

Galeria d'gifs de Ups

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Ups

Gifmania Missatges Ups

Imatges gratis de Ups.Aquesta paraula és una interjecció usada per expressar sorpresa o negligència. Normalment s'utilitza quan patim un accident menor o cometre un error.

Pack de gifs

Tots els gifs de Ups
Tots els gifs de Ups

Descarrega tota la galeria de gifs de Ups a Missatges en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Ups?

Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Ups
Gifmania

Gifs animats de Ups gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Ups animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Ups, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Ups per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Quan algú pateix un revés, aquesta interjecció s'usa de vegades per expressar sorpresa. Aquestes imatges en moviment representen la manera com aquesta sensació s'expressa en anglès. A més, quan s'utilitza aquesta paraula pot significar que algú ha estat descuidat que acaba de sobte tenir en compte o que ha recordat. La veritat és que és una forma d'expressió que s'utilitza més en l'escriptura que de forma oral. De fet, en molts idiomes no hi ha una paraula que té el mateix significat que el que està en aquests textos amb el moviment, de manera que utilitzar l'anglès.