window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Pare Noel

Els millors gifs de Pare Noel

Benvingut a Gifmania

Gifs de Pare Noel

Ja tenim 546 gifs per a tu a Pare Noel!
Gifs Animats de Pare Noel i Imatges

¡Pare Noel!

Imatges de Pare Noel

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Pare Noel. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Pare Noel és un dels més significatius del Nadal, i és conegut també amb el nom de Sant Nicolau o el Pare Noel.

Cliparts de Pare Noel

Imatges Animades de Pare Noel

Els millors gifs de Pare Noel per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Aquest personatge Nadal ve d'un festival holandès anomenat Sinterklaas. Va arribar als Estats Units pels holandesos que van fundar Nova Amsterdam ( després de Nova York ) i aquest terme posteriorment va derivar a Pare Noel.

Il · lustracions de Pare Noel gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. A Europa és conegut com Pare Noel, i en alguns països de parla hispana s'anomena Pare Noel, una forma espanyola del Frech Père Noël. En tots els països del món té un nom diferent, però el personatge és el mateix.

Saps per què utilitzar les imatges de Pare Noel?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Pare Noel que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Els vestits típics de Sant Nicolau són roba de color vermell amb vores blanques. Una llarga barba blanca és un altre dels seus elements característics. La imatge de Pare Noel és reconeixible a tot el món, i simbolitza la felicitat i la màgia del Nadal.

Gràfics de Pare Noel per per si fas una web de Pare Noel o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Segons la tradició, aquest tipus de persona és responsable de la distribució de regals de Nadal per als nens de tot el món el dia de Nadal. Ell usa el seu trineu màgic que és tirat per rens, rens incloent a Rudolph.