window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Estri

Els millors gifs de Estri

Benvingut a Gifmania

Gifs de Estri

Ja tenim 316 gifs per a tu a Estri!
Gifs Animats de Estri i Imatges

¡Estri!

Imatges de Estri

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Estri. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Aquí trobaràs les imatges de l'eina amb el moviment entre diferents objectes per dur a terme el treball.

Cliparts de Estri

Imatges Animades de Estri

Els millors gifs de Estri per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Una eina és un estri utilitzat per ajudar-nos a realitzar una activitat, com tallar, enganxar, subjectar o moviment. Poden funcionar amb l'energia de les persones o els dispositius electrònics.

Il · lustracions de Estri gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. Des de l'antiguitat, els éssers humans han utilitzat diferents objectes per ajudar en les seves necessitats diàries. Aquests estris eren de fusta i pedra gairebé íntegrament.

Saps per què utilitzar les imatges de Estri?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Estri que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Les màquines simples són un conjunt d'eines mecàniques bàsiques, com ara la politja, palanca, roda, falca o pla inclinat. Amb aquests artefactes, algunes tasques són molt més fàcils.

Gràfics de Estri per per si fas una web de Estri o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Les primeres eines es remunten a la prehistòria, l'home prehistòric i el tallat fabricat roca i lligant a pals i trossos de fusta o d'arrels de les plantes utilitzant fils.