window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Lava

Galeria d'gifs de Lava

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Lava

Gifmania Paisatges Elements Naturals Lava

Imatges gratis de Lava.Lava és el nom de magma (roca fosa) quan arriba a la superfície de la Terra. Es refreda a alta velocitat després de l'erupció d'un volcà.

Pack de gifs

Tots els gifs de Lava
Tots els gifs de Lava

Descarrega tota la galeria de gifs de Lava a Elements Naturals en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Lava?

Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Lava
Gifmania

Gifs animats de Lava gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Lava animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Lava, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Lava per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Quan la roca fosa pugi a la superfície i es refreda lentament es diu magma. Aquest material és sovint entre 700 ° C i 1200 ° C de temperatura, i malgrat tenir una alta viscositat i de ser un material més gruixut, la lava pot fluir en petits rierols. Això es diu renta activa. Quan solidificat ser roques volcàniques, que tenen una composició molt especial, ja que estan fets de materials que es troben a l'interior del planeta es creen. Quan un volcà entra en erupció que pot portar a les roques ígnies i plutòniques. Aquests processos poden formar tosca o d'obsidiana.