window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Ones

Galeria d'gifs de Ones

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Ones

Gifmania Paisatges Ones

Imatges gratis de Ones.Les ones sísmiques que es formen a la superfície del mar o l'oceà. Les animacions dels diferents moviments en les formes d'ona produïdes pel vent.

Pack de gifs

Tots els gifs de Ones
Tots els gifs de Ones

Descarrega tota la galeria de gifs de Ones a Paisatges en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Ones?

Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Ones
Gifmania

Gifs animats de Ones gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Ones animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Ones, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Ones per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Una ona és un mar d'ones que és produïda pel vent. Es componen de crestes i depressions que es mouen horitzontalment. Pot existir en la superfície dels mars, oceans, llacs o rius. Varien en funció de la seva alçada o força. Algunes ones poden ser molt perilloses perquè poden ser molt alts, forts i tenen gran corrent marí. El vent és responsable de la generació d'onatge. Hi ha zones marítimes que per la seva situació són els mars agitats i molt s'inflen. Les platges amb moltes onades són perfectes per al surf i el bodyboard. Les ones causades per terratrèmols s'anomenen tsunamis.