window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Pantans

Galeria d'gifs de Pantans

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Pantans

Gifmania Paisatges Pantans

Imatges gratis de Pantans.Gaudiu de bells paisatges animats de maresmes i pantans. Són ecosistemes molt humits on les plantes creixen en l'aigua.

Pack de gifs

Tots els gifs de Pantans
Tots els gifs de Pantans

Descarrega tota la galeria de gifs de Pantans a Paisatges en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Pantans?

Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Pantans
Gifmania

Gifs animats de Pantans gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Pantans animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Pantans, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Pantans per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. En un pantà podem trobar moltes espècies dels ecosistemes d'aiguamolls d'origen animal com els amfibis (granotes i gripaus), aus camallargs (grues o flamencs) i una gran varietat de peixos. També tendeixen a ser llocs amb molta vegetació, ja que l'aigua ajuda a créixer. Un pantà pot ser tant d'aigua dolça i salada, i fins a una barreja dels dos es diu aigua salobre. Aquests llocs són la llar de moltes espècies de flora i fauna. No sol trobar molts mamífers i rosegadors en aquests ambients, ja que tenen poca terra seca per viure. S'han confós amb els pantans, que són ambients molt similars, però ple de plantes llenyoses. En aquests llocs s'experimenten grans canvis amb les estacions.