window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Avets

Galeria d'gifs de Avets

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Avets

Gifmania Plantes Avets

Imatges gratis de Avets.És un arbre que proporciona pinyes i pertany a la família Pinaceae. S'utilitza per decorar les cases per Nadal amb boles i adorns.

Pack de gifs

Tots els gifs de Avets
Tots els gifs de Avets

Descarrega tota la galeria de gifs de Avets a Plantes en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Avets?

Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Avets
Gifmania

Gifs animats de Avets gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Avets animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Avets, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Avets per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Avet (Abies) és una espècie d'arbre pertanyent a la família Pinaceae. En general, creixen als boscos de coníferes. Els avets són de forma triangular i es distingeixen per les seves branques i fruits. El seu fruit és allargat pinyes amb pinyons al seu interior. Els arbres són alts i difícils de tronc, arbre de fulla perenne, corona cònica amb branques i escorça blanquinosa. Les seves fulles són llargues i primes. Poden mesurar més de 50 metres d'altura. Se'ls coneix popularment com l'arbre típic de Nadal. En aquesta categoria es poden trobar belles animacions de boscos d'avets. Algunes persones confonen els pins i avets.