window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Fulles

Galeria d'gifs de Fulles

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Fulles

Gifmania Plantes Fulles

Imatges gratis de Fulles.Fulles verdes i plànols de les plantes, també es coneix com el fullatge. Els òrgans responsables de la realització de la fotosíntesi. Si t'agrada la natura, hi haurà imatges en moviment de tot tipus de fulles.

Pack de gifs

Tots els gifs de Fulles
Tots els gifs de Fulles

Descarrega tota la galeria de gifs de Fulles a Plantes en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Fulles?

Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Fulles
Gifmania

Gifs animats de Fulles gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Fulles animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Fulles, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Fulles per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Fulls són parts de plantes, arbres i flors. Ells són responsables de l'absorció dels raigs de llum del sol, que és un element essencial per al creixement de les plantes i la fotosíntesi. Aquests fulls són de color verd, plana i prima amb un plançó, també poden ser de colors diferents. Cada tipus de fulla té una mida i forma diferent. Alguns d'ells cauen a la terra en la temporada de tardor, aquests es diuen fulles caduques. Les fulles perennes són les que duren tot l'any. Moltes persones fan servir les fulles seques com a decoració a les llars. També són comestibles per a molts animals i persones.