window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Budisme

Els millors gifs de Budisme

Benvingut a Gifmania

Gifs de Budisme

Ja tenim 64 gifs per a tu a Budisme!
Gifs Animats de Budisme i Imatges

¡Budisme!

Imatges de Budisme

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Budisme. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Aquest conjunt de creences és una religió no-teista, ja que no advoca per l'existència d'un sol déu creador. Es diferencia de l'ateisme que pot acceptar l'existència d'esperits o deïtats com no tots.

Cliparts de Budisme

Imatges Animades de Budisme

Els millors gifs de Budisme per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Religió budista deu el seu nom a Gautama Buda (Siddhartha Gautama originalment), que llavors era anomenat Tathagata o Śākyamuni. Buda era un home savi que amb les seves orientacions i ensenyaments va portar a aquesta religió.

Il · lustracions de Budisme gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. La doctrina budista busca la purificació de l'esperit a través de l'ascètica, que és la privació dels plaers materials. Això està a punt d'arribar a la major il · luminació religiosa a través de l'abstinència.

Saps per què utilitzar les imatges de Budisme?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Budisme que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Monjos budistes que mediten en els temples, com el Tibet, tractant d'assolir la il · luminació anomenat Nirvana. Els Sutras són els textos sagrats del budisme. També hi ha lliçons que s'han de transmetre de mestre a aprenent.

Gràfics de Budisme per per si fas una web de Budisme o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs. Alguns símbols i conceptes d'aquest moviment religiós són, a més de la figura del Buda, la flor de lotus com a símbol de la il · luminació i el despertar, i la idea del karma com la llei de causa i efecte.