window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Talmud

Galeria d'gifs de Talmud

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Talmud

Gifmania Religió Judaisme Talmud

Imatges gratis de Talmud.Recull de les discussions rabíniques com a lleis i ensenyaments per Jueus. Text central del judaisme rabínic.

Pack de gifs

Tots els gifs de Talmud
Tots els gifs de Talmud

Descarrega tota la galeria de gifs de Talmud a Judaisme en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Talmud?

Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Talmud
Gifmania

Gifs animats de Talmud gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Talmud animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Talmud, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Talmud per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. És una obra que conté les discussions rabíniques sobre lleis jueves, tradicions, històries i aquests, paràboles, històries i llegendes com un text educatiu. El judaisme considera el Talmud sigui la tradició oral, mentre que la Torà (Pentateuc) és la tradició escrita El Talmud es divideix en dues parts :. La Mishná i Guemará. La tradició oral del Pentateuco a Moisès es transmet principalment en el Talmud, és per això que és un llibre d'estudi fonamental per a la religió jueva.