window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Gifs Animats de Religió Egípcia

Els millors gifs de Religió Egípcia

Benvingut a Gifmania

Gifs de Religió Egípcia

Ja tenim 104 gifs per a tu a Religió Egípcia!
Gifs Animats de Religió Egípcia i Imatges

¡Religió Egípcia!

Imatges de Religió Egípcia

Galeria gratis per descarregar gifs animats de Religió Egípcia. Pots descarregar del web totes les imatges que vulguis per utilzar en presentacions de Power Point, per li disseny de pàgines web, per animar el contingut del teu Bloc o per fer treballs.Aquesta antiga religió és un conjunt de creences que eren els antics egipcis. És una religió politeista, ja que adoren molts déus diferents. No obstant això, durant el regnat d'Ajenatón se'ls prohibia adorar altre déu que no fos Atón, el déu del sol.

Cliparts de Religió Egípcia

Imatges Animades de Religió Egípcia

Els millors gifs de Religió Egípcia per utilitzar com postals animades o per compartir a les xarxes socials. No oblidis compartir les imatges a Facebook, Google+ o Twitter. Molts déus egipcis es representen amb un cap i cos animal humà, com Ra i Horus (amb cap de falcó), Anubis (amb cap de xacal), Seth (cap d'animals) o Thoth (caps ibis). Altres tenen cap humà, igual que Osiris, Ammon, Isis i Maat.

Il · lustracions de Religió Egípcia gratis per utilitzar en el que vulguis. Pots descàrregues gratis totes les imatges en format GIF i il · lustracions animades que vulguis. En l'antic Egipte, els governadors eren els faraons. Aquests reis egipcis eren considerats origen gairebé diví, i per tant en els seus jeroglífics estan representats per diferents deïtats egípcies. Narmer va ser el primer faraó que va governar Egipte en l'any 3050 C. |. | | | Hi ha molts símbols característics d'aquesta religió. Els símbols d'un faraó eren Heka (o mayal, una eina que s'utilitza com flagel) i bastons Nejej (una corba en forma de personal o de canya), i Nemes (un tocat que els faraons portaven amb la seva corona).

Saps per què utilitzar les imatges de Religió Egípcia?

Imatges gifs animats gratis per descarregar de Religió Egípcia que pots posar en treballs, textos i pàgines web. Material gràfic per a dissenyadors i disseny web. Per il · lustradors, estudiants i professionals. Els edificis més populars pertanyents a l'Antic Egipte són els temples egipcis que es dediquen a certs déus i piràmides, que són estructures funeràries on els faraons eren enterrats amb les seves pertinences.

Gràfics de Religió Egípcia per per si fas una web de Religió Egípcia o per a un treball, un informe o qualsevol documentació que requereixi d'il · lustracions. A més tota la nostra galeria es pot descarregar gratis com pack de gifs.