window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Radar

Galeria d'gifs de Radar

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Radar

Gifmania Tecnologia Radar

Imatges gratis de Radar.Un radar és un sistema que utilitza la detecció electromagnètica per localitzar objectes i magnituds de mesura com la velocitat, ubicació i l'alçada de les onades.

Pack de gifs

Tots els gifs de Radar
Tots els gifs de Radar

Descarrega tota la galeria de gifs de Radar a Tecnologia en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Radar?

Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Radar
Gifmania

Gifs animats de Radar gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Radar animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Radar, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Radar per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Hi ha molts usos per a aquests dispositius. Alguns d'aquests usos són la meteorologia, la tàctica militar o buscar i treballs de salvament. El funcionament bàsic del radar està emetent una ona de ràdio de manera que arribi l'objectiu i es reflecteix al transmissor. D'aquesta manera, molta informació pot ser eliminat, com la posició d'un objecte, la distància a trobat i fins i tot la seva mida. És molt similar a la utilitzada pels ratpenats amb sistema ultrasònic. Un radar compon d'un transmissor que emet senyals, i un receptor que detecta el ressò rebut.