window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Mòmies

Galeria d'gifs de Mòmies

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Mòmies

Gifmania Por Monstres Mòmies

Imatges gratis de Mòmies.Una mòmia és un cadàver que va ser embalsamat i embolicat amb benes, i ha arribat a la vida com un no-mort, amb un aspecte putrefacte i corrupte.

Pack de gifs

Tots els gifs de Mòmies
Tots els gifs de Mòmies

Descarrega tota la galeria de gifs de Mòmies a Monstres en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Mòmies?

Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Mòmies
Gifmania

Gifs animats de Mòmies gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Mòmies animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Mòmies, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Mòmies per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. La llegenda de la mòmia ve d'antic Egipte, i es diu que estan maleïts faraons que no van poder arribar al món dels morts i la seva mòmia ha estat atrapat en el món dels vius. Els egipcis van embalsamar els morts de la major importància per preservar el seu cos si ho necessitaven en l'altra vida, i aquest monstre mòmia creença sorgir. La principal característica d'aquestes criatures són bandes que envolten tot el cos, deixant només petites llacunes en algunes àrees, com els ulls.