window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Joypads

Galeria d'gifs de Joypads

Benvingut a Gifmania

Gifs Animats de Joypads

Gifmania Videojocs Joypads

Imatges gratis de Joypads.Per jugar als videojocs és gairebé imprescindible l'ús d'un comandament a distància, que són coneguts com a controladors, gamepads, joysticks o joypads.

Pack de gifs

Tots els gifs de Joypads
Tots els gifs de Joypads

Descarrega tota la galeria de gifs de Joypads a Videojocs en un sol arxiu comprimit.

¿T'agrada aquest gif de Joypads?

Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Joypads
Gifmania

Gifs animats de Joypads gratis per descarregar. Si estàs buscant imatges de Joypads animades per fer una pàgina web, un treball, una presentació de Power Point, estàs escrivint una entrada per al teu bloc sobre Joypads, aquí tens totes les imatges que vulguis. Il · lustracions, gràfics, fotografies i vídeos animats del tema. Utilitzeu la vostra imaginació per utilitzar aquests gifs animats de la manera més divertida Joypads per expressar les vostres emocions en una conversa, correu electrònic o en la xarxa social que utilitzeu, de manera que els vostres textos estaran més enriquits. Des de l'origen de les consoles, gamepads o controladors han estat sempre una part essencial que exercir. Avui en dia hi ha algunes consoles que són controlats pel moviment, però no és comú. Normalment s'utilitza un comandament a distància, que pot ser amb cable o sense fils, ja que es controla amb més precisió als diferents moviments. Aquest tipus de dispositiu es coneix com a entrada perifèrica. Altres tipus de controls són rodes de consola o joysticks, però només els gamepads i joypads es consideren controls. En general tenen els botons de direcció en els botons esquerre i d'acció al costat dret, sinó també per a accions secundàries es distribueixen per tot arreu.