window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); !function (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/gifmania-network/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == 'function') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Disney

Els millors gifs animats de Disney

Benvingut a Gifmania
Carregant ...

Gifs animats de Disney

Imatges animades de Disney

Imatges de Disney

Una col · lecció d'imatges de Disney gratis que pots utilitzar per al disseny de la teva pàgina web.Walt Disney gifs. Walter Elías Disney. Walt Disney Studios. Walt Disney Cartoons. Els personatges de Disney Channel. Gaudeixi de la més diversa col · lecció de gifs animats de l'univers Walt Disney. Els personatges de dibuixos animats més entranyables d'imatges animades del GIF. Pot utilitzar fragments de pel · lícules d'aquesta empresa en els seus correus electrònics.

Dibuixos de Disney

Cliparts de Disney

Galeria gratuïta de gifs animats de Disney. També seràs capaç de compartir en xarxes socials millors gifs gratis. Walter Elias Disney va ser un animador de dibuixos animats, i va ser el fundador de l'empresa amb el seu germà Roy. Gràcies a ells la vida de molts nens estan plens de moments feliços amb les seves caricatures.  

Col · lecció d'imatges animades que es poden inserir en Power Points, per al teu bloc, per al disseny de pàgines web de Disney. The Walt Disney Company inclou Walt Disney Pictures i altres marques populars. Són propietat de Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm i Universal Pictures, entre d'altres. Complir també els parcs temàtics com Disneyland, Disneyworld, Epcot, Magic Kingdom, Animal Kingdom i Hollywood Studios.

Gif Animats de Disney

Descàrrega gratis imatges de Disney per disseny. Segurament moltes noies els encantarà els gifs animats de Disney Princess, les protagonistes de les pel · lícules clàssiques. Aquí podràs veure la seva sèrie de televisió, pel · lícules d'animació i les pel · lícules petites.  

Descarregar gratis gifs animats de Disney. El caràcter de la primera Walt era Oswald el conill afortunat. Els drets d'aquest personatge no eren seus, i va perdre això. Aquest personatge va ser la inspiració per crear el ratolí popular, Mickey Mouse, amb l'ajuda d'Ub Iwerks.  

Gifs de Disney. A més de les pel · lícules, va obtenir un gran èxit amb els seus Silly Symphonies. Amb la pel · lícula de la Blancaneus i els set nans començar l'edat d'or de l'animació en 1937. Avui dia, segueix sent un punt de referència en les pel · lícules de dibuixos animats de tot el món.